vacature ICT helpdesk medewerker

Binnen de A2-Samenwerking zijn wij voor de afdeling Techniek & Gegevens op zoek naar een:

Medewerker ICT helpdesk
(medewerker systemen IV (HR21), 36 uur, vacaturenummer 52)

Vind jij het een uitdaging om samen met collega’s te bouwen aan een samenwerkingsorganisatie die nog in de kinderschoenen staat? Kun, en wil, jij jouw vakgebied uitoefenen in een omgeving met veel dynamiek en zo bijdragen aan vier organisaties tegelijk? Krijg jij energie van nieuwe ontwikkelingen en onverwachte uitdagingen?

Dan is dit iets voor jou!

De gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard werken al sinds 2004 samen. Sinds 1 april 2012 heeft deze samenwerking een eigen fundament gekregen in de vorm van de ‘Gemeenschappelijke Regeling Samenwerking A2-gemeenten’ (GRSA2). Vanaf 1 januari 2017 is een nieuwe en grote stap in de samenwerking gezet door alle bedrijfsvoeringstaken en de afdeling Werk & Inkomen te bundelen in één organisatie; de A2 Samenwerking. Met collega’s afkomstig van de drie gemeenten en een aantal nieuwe collega’s bouwen wij samen aan een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening voor de drie gemeenten.

Wat ga je doen?
Als medewerker ICT helpdesk zijn de volgende taken jouw hoofdtaken:

1. Eerste ICT aanspreekpunt voor de 4 organisaties.
2. Aannemen, registreren en oplossen van (telefonische) meldingen.
3. ICT gerelateerde werkzaamheden uitvoeren op diverse locaties.

Wat vragen wij?
Om deze hoofdtaken te kunnen uitvoeren heb je een MBO diploma nodig in de richting ICT. Je hebt ervaring met klantgerichte ICT helpdesk werkzaamheden, beschikt minimaal over kennis met betrekking tot een Windows server omgeving en de producten Citrix, RES, MS Office en TOPdesk. Je hebt inzicht/kennis van ITIL/ISM processen en ervaring in de toepassing hiervan. Het is daarnaast belangrijk dat je over goede communicatieve en sociale vaardigheden beschikt. Verder is het belangrijk dat je enthousiast en ambitieus bent en samen met ons wil bouwen aan een nieuwe organisatie.

Wat bieden wij? Binnen onze organisatie werken we met plezier, trots en enthousiasme voor onze klanten. Daarbij vinden wij klantgerichtheid, kwaliteit, integraliteit en efficiëntie erg belangrijk.

Wij bieden je veel vrijheid en flexibiliteit in werkinhoud, werkomstandigheden en werktijden. Je krijgt de ruimte om mee te denken en nieuwe werkwijzen vorm te geven. Je werkt vanuit de GRSA2 voor een of meerdere organisaties (de verschillende gemeenten en/of de GRSA2 zelf). Samen willen we bouwen aan een organisatie en een samenwerkingsverband waar medewerkers trots op zijn en met plezier werken.

De brutobeloning per maand bedraagt maximaal € 2913 (schaal 7, salarispeil januari 2017). Een en ander afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast hebben wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden, werkgeversbijdrage ziektekostenpremie en een keuzebudget wat je kan besteden aan diverse doeleinden zoals een kilometervergoeding, extra verlofdagen of een fiets. Je krijgt een tijdelijke aanstelling van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren?
Is dit écht iets voor jou? Solliciteer dan nu (onder vermelding van het vacaturenummer 52) voor 11 september 2017 en dat mag op geheel eigen wijze. Bij de sollicitatie willen wij in ieder geval een CV ontvangen en antwoorden op de volgende vier vragen: 1) Waarom vindt jij jezelf geschikt voor deze functie? 2) Geef enkele voorbeelden waaruit blijkt dat jij geschikt bent voor deze functie; 3) Op welke vlakken denk jij je nog verder te moeten ontwikkelen om de ideale helpdeskmedewerker te worden? 4) Benoem een aantal kernwaarden, die niet in de vacaturetekst zijn opgenomen, die op jou betrekking hebben en die meerwaarde hebben voor deze functie. Je kunt solliciteren via [email protected].

Wij laten je vervolgens op 19 september weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Deze eerste selectieronde vindt plaats in de week van 25-9-2017 t/m 29-9-2017. Voor vragen over het proces kun je terecht bij de P&O adviseurs: Ruud van Oorschot (tel. 0495-431283) of vanaf 05-09 bij Jeroen van Rooij (tel. 040-2053421). Voor inhoudelijke vragen kun je tot 25-8 terecht bij Anne- Mieke van Bemmelen, afdelingsmanager Techniek en Gegevens (040-2083770) daarna bij Bas van Elderen, coördinator operationeel ICT beheer en onderhoud (040-2083766).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.