Wetgeving en verordeningen

Wetgeving

Landelijke wetgeving vindt u op de website van de Overheid. Met behulp van de zoekfunctie kunt u geldende wetgeving vinden.

Regelgeving en beleidsregels

Alle verordeningen en beleidsregels van de gemeente plaatsen wij op Overheid.nl. Met behulp van uw postcode en de titel van het beleidsstuk vindt u de geldige beleidsstukken en regelgeving.

Verordeningen

Alle verordeningen van de gemeente plaatsen wij (sinds 1 januari 2014) op Officiële bekendmakingen.nl. Met behulp van uw postcode en de titel van het beleidsstuk vindt u de geldige beleidsstukken en regelgeving.

Algemene Plaatselijke Verordening (APV)

De APV zorgt voor een ordelijke en leefbare gemeente voor iedereen. In de APV zijn regels en voorschriften vastgesteld over onder andere organiseren van collectes, wensballonnen, loslopende honden, nodeloos alarmeren, plakken en kladden, ordeverstoring, sluitingstijden horeca, hinderlijke of gevaarlijke reclame. Bekijk de hele Algemene Plaatselijke Verordening van Olst-Wijhe op de site Decentrale Regelgeving Overheid.

Abonneren op 'berichten over uw buurt'

U kunt zich ook abonneren op de attenderingsservice 'Berichten over uw buurt.' U krijgt dan een e-mail als er nieuwe publicaties verschijnen over de door u opgegeven zoekterm(en) in uw buurt.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen