Thema-avond ‘Beschermd Thuis en Kwalitatief Goed Leven op Schouwen-Duiveland’

Op donderdagavond 15 november 2018 sluiten we het project ‘Aanpak personen met verward gedrag op Schouwen-Duiveland’. In samenwerking met Stichting HerstelTalent hebben we een afwisselend avondvullend programma samengesteld. Bestel nu uw gratis kaarten.

<h1>Thema-avond ‘Beschermd Thuis en Kwalitatief Goed Leven op Schouwen-Duiveland’</h1>

Op Schouwen-Duiveland willen we een samenleving waarin iedereen meedoet en een steentje bijdraagt. Kwetsbare mensen worden op waarde geschat en ondersteund waar nodig. Dit doen we met elkaar. In het afgelopen jaar heeft de gemeente Schouwen-Duiveland met vele partijen nauw samengewerkt aan een goedwerkende aanpak voor personen met verward gedrag.

Op donderdagavond 15 november 2018 sluiten we het project 'Aanpak personen met verward gedrag op Schouwen-Duiveland'. De opbrengsten van dit project hebben we toegevoegd aan het uitvoeringsplan voor Beschermd Wonen en Maatschappelijke Opvang. In samenwerking met Stichting HerstelTalent hebben we een afwisselend avondvullend programma samengesteld.

Ervaringsdeskundige Danny Jacksteit vertelt zijn verhaal, Joke van der Meulen (lid van het voormalig landelijk Schakelteam personen met verward gedrag) licht het familieperspectief toe en Erik Dannenberg (voorzitter van Divosa) deelt met ons zijn visie op de inclusieve samenleving. Irene van de Giessen van HerstelTalent presenteert de avond.

We sluiten af met de muzikale theatervoorstelling 'Vind je het GEK!' van Kracht van Beleving. Gebaseerd op waargebeurde verhalen en indringende portretten van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de trailer.

Wanneer donderdag 15 november 2018

Tijd 17.30 uur tot 22.30 uur

Locatie Theater Fizi, Kerkhof 3, 4301 BZ Zierikzee

Aanmelden

U kunt zich HIER gratis aanmelden voor de thema-avond. (Let op! Beperkt aantal kaarten beschikbaar).

Programma   

17.30 uur - Inloop en mogelijkheid lichte maaltijd

18.15 uur - Opening en sprekers

20.00 uur - Pauze

20.30 uur - Theatervoorstelling Vind je het GEK! (Kracht van Beleving)

21.30 uur - Napraten in de zaal

22.00 uur - Borrel in de bar