Brief Stichting MEE - Goede voorbereiding op gemeenteraadsverkiezingen 2018

logo

Brief Stichting MEE - Goede voorbereiding op gemeenteraadsverkiezingen 2018

Geachte heer, mevrouw,

Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Waarschijnlijk bent u al begonnen met het ontwerpen van uw verkiezingsprogramma. Met speerpunten en aandachtspunten voor de komende periode, waarmee uw partij het verschil gaat maken voor burgers in uw gemeente. Ook waar het gaat om participatie en inclusie.

Kwetsbare burgers
Met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen vragen wij uw aandacht voor kwetsbare burgers in uw gemeente. Wij, MEE Drenthe, ondersteunen dagelijks veel cliƫnten, die moeite hebben om echt goed mee te kunnen doen in de samenleving. Dat doen we integraal en op alle levensgebieden: opvoeden en opgroeien, onderwijs en werken, wonen en relaties, geldzaken en wet- en regelgeving. Waardoor meedoen voor hen weer mogelijk wordt.

Kennis delen
Wij delen graag onze kennis en ervaringen met u. We bieden u 3 workshops aan (Herkennen van de doelgroep, CliĆ«ntondersteuning en Sociale Netwerk Versterking). Zie de eerste bijlage voor meer informatie.

Om u te kunnen ondersteunen bij het nastreven van een inclusieve samenleving, hebben we onze diensten op het gebied deskundigheidsbevordering en participatie in het politieke en openbare leven verzameld in een productenkaart (zie tweede bijlage). Wij gaan daarover graag met u in gesprek.

Wilt u graag direct een afspraak? Neem dan contact op met een van de accountmanagers Ellen Groen (06-52355243) of Peter Revenboer (06-11302730).

 Met vriendelijke groet,

mw. J.J. Tiemersma
directeur-bestuurder a.i.

 

 Werkdagen: ma, di, do, vrij

 1466670896432_Logo

meedoen mogelijk maken