GozeroProcent XXl met Ashafar, Yung Felix en Harrie!

Vrijdag 29 november staat het grootste alcohol vrije tienerfeest (0% alcohol = 100% PARTY!) van Noord Nederland weer op het programma in Assen. Van 20.00 tot 0.00 uur is de Bonte Wever ‘the place to be’ voor tieners van 12 tot en met 17 jaar. De organisatie is in handen van stichting GozeroProcent met ondersteuning van Vaart Welzijn in samenwerking met het GozeroProcent team, een groep van 25 enthousiaste jonge vrijwilligers.

Alcoholvrij en niet roken

In de rij voor alcohol vrij! is een belangrijk aspect van het GozeroProcent feest. Ook zonder alcohol kun je als tiener een gezellige avond hebben. Dat bewijst het feest 0% alcohol = 100% PARTY! van GozeroProcent al jaren. Jongeren die van te voren indrinken zijn niet welkom. Dit controleren we door regelmatig jongeren alcoholtesten te laten afnemen. Ouders lichten we in  wanneer je onder invloed bent. Ook zet de organisatie zich in voor een rookvrije generatie. Roken? Daar doen we dus niet aan. 

Programma

Er is een prachtig programma met artiesten zoals de Nederlands hiphopartiest en dj Yung Felix, rapper Ashafar en dj en TV persoonlijkheid Harrie. Verder zorgen verschillende dj’s voor een geweldige avond met de vetste beats van dit moment.

Kaartje kopen?

De kaartje voor het GozeroProcent feest is € 9,00 in de voorverkoop. Ga hiervoor naar  debontewever.nl. Ook zijn kaarten te koop bij verschillende voorgezet onderwijsscholen en via de receptie van de Bonte Wever. Vrijdag 29 november kost een kaartje € 12,50. Zie ook www.gozeroprocent.nl