Landelijk gebied - 2020 (gemeente Doetinchem) (fase ontwerp)

Vanaf 17 december 2020 heeft de ontwerpbeheersverordening ‘Landelijk gebied - 2020’ zes weken ter inzage gelegen.

Deze ontwerpbeheersverordening heeft betrekking op het gehele landelijke gebied van de gemeente Doetinchem. Het betreft een beheerregeling zonder nieuwe planologische ontwikkelingen. Het gaat om het vastleggen van het bestaande gebruik met correcties op de eerder vastgestelde bestemmingsplannen. Oude, voorgaande bestemmingsplannen zijn door de vernietiging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied – 2012’ weer in werking getreden. Met deze beheersverordening komt er weer een actueel ruimtelijk toetsingskader.

Wij raden u aan om ook de pagina www.doetinchem.nl/landelijkgebied te raadplegen. Hier staat meer informatie over de beheersverordening, zoals uitleg over de gemaakte keuzes. En er zijn ook veelgestelde vragen opgenomen. Mogelijk helpt de informatie op die pagina u al verder voor u contact zoekt met de gemeente.

Beheersverordening inzien

U kunt de ontwerpbeheersverordening op de volgende manieren inzien:

Voor het raadplegen van de gebruiksvriendelijke viewer, bekijk de korte handleiding voor hulp bij het raadplegen van de gebruiksvriendelijke viewer.

Wij raden u aan om de beheersverordening niet via www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen, via die externe website is de verordening niet handig te raadplegen.

Reacties

De reactietermijn voor het geven van een reactie is verlopen. Dit kon tot en met 27 januari 2021.
Voor meer informatie over de verdere procedure kunt u de pagina www.doetinchem.nl/landelijkgebied raadplegen.