Achterhoeks Woonwensen- en Leefbaarheidsonderzoek van start (25-02-2021)

Hoe ervaart u het leven in de Achterhoek? Welke woonwensen hebben starters en ouderen op de woningmarkt? Waarmee moet rekening worden gehouden bij nieuwbouw? Allemaal vragen die aan bod komen in het Achterhoeks Woonwensen- en Leefbaarheidsonderzoek (AWLO).

Doet u ook mee vanaf 1 maart?

Op 1 maart 2021 start dit belangrijke onderzoek naar de woonwensen voor de toekomst. Ook de leefbaarheid in de Achterhoek op dit moment wordt hierin meegenomen. De uitkomsten van het onderzoek helpen om plannen goed af te stemmen op de behoeftes van inwoners. Hierdoor kunnen betere beslissingen worden genomen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door bureau Moventem in opdracht van 8RHK ambassadeurs.

Achterhoekers laat u horen!

Meer dan 40.000 willekeurige Achterhoekers van 18 jaar en ouder krijgen een uitnodigingsbrief met het verzoek een online enquête in te vullen. Ook de deelnemers van de verschillende inwonerpanels in de regio ontvangen een uitnodiging. Hoe meer Achterhoekers meedoen, hoe beter. Bent u 18 jaar of ouder en wilt u ook meedoen? Ga dan naar de website www.awlo.nl en vul de vragenlijst in! U maakt dan ook nog kans op één van de 100  VVV-bonnen t.w.v. 20 euro.

Meer informatie

Hebt u vragen over het onderzoek? Kijk op www.awlo.nl, neem contact op met Moventem via [email protected] of bel (0575) 760 227.