Digitale informatiebijeenkomst Europaweg op 16 februari (02-02-2021)

Graag nodigen wij u uit voor een digitale informatiebijeenkomst op dinsdag 16 februari over de verdubbeling van de Europaweg. Tijdens een livestream kunt u een presentatie volgen van aannemerscombinatie Hoornstra Infrabouw - NTP. U krijgt dan informatie onder andere over de werkzaamheden, de faseringen en de omleidingen.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor dit grote project. Op 15 maart 2021 begint de aannemer met het verdubbelen van de Europaweg. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van de gemeente Doetinchem in samenwerking met Provincie Gelderland en Rijkswaterstaat. De werkzaamheden worden uitgevoerd in twee fasen en duren tot uiterlijk 23 juli 2021.

Dinsdag 16 februari

Graag lichten we tijdens een digitale informatiebijeenkomst op dinsdag 16 februari toe wat er gaat gebeuren en hoe het project eruit gaat zien. Ook laten we zien hoe het verkeer tijdens de werkzaamheden in goede banen wordt geleid.

Livestream

Via de link https://m.twitch.tv/europawegdoetinchem kunt u de livestream bekijken. De livestream start om 19:00 uur met een presentatie. Tijdens de livestream kunt u vragen stellen door te mailen naar [email protected]. Tot 20:00 uur worden uw vragen live beantwoord.

Meer weten?

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden verschijnt er een special met meer informatie in het Doetinchems Vizier. Op www.doetinchem.nl/europaweg vindt u steeds de meest actuele informatie over het project.