Achterhoeks Woonwensen- en Leefbaarheidsonderzoek (03-03-2021)

Zo’n 40.000 Achterhoekers van 18 jaar en ouder ontvangen in deze eerste week van maart een uitnodigingsbrief. Daarin worden zij gevraagd om mee te doen aan het Achterhoeks Woonwensen- en Leefbaarheidsonderzoek (AWLO). Het gaat hierbij om een steekproef onder de Achterhoekse bevolking. De uitkomsten helpen om plannen goed af te stemmen op de behoeftes van inwoners en betere beslissingen te nemen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door bureau Moventem in opdracht van 8RHK ambassadeurs.

Vult u ook de vragenlijst in? 

Hebt u een uitnodiging ontvangen? Dan hopen we dat u meedoet! Het beantwoorden van de vragen kost u ongeveer 10 minuten en uw privacy is gewaarborgd. Hebt u geen uitnodiging ontvangen maar wilt u wel graag meedoen? Dat kan als u 18 jaar of ouder bent. Hoe meer Achterhoekers meedoen, hoe beter! Ga naar de website www.awlo.nl en vul de vragenlijst in. U maakt dan kans op 1 van de 100 VVV-bonnen t.w.v. 20 euro. Meedoen kan nog tot en met 31 maart 2021.

Meer informatie 

Hebt u vragen over het onderzoek? Kijk op www.awlo.nl, neem contact op met Moventem via [email protected] of (0575) 760 227.