Vacature: Uitvoerder / opzichter (met het accent op Grondstoffen & Techniek) - 40 uur (01-12-2020)

Dit item is verlopen op 14-12-2020.

Heb je interesse in een veelzijdige functie waarin je dagelijks verantwoordelijk bent voor het aansturen van belangrijke processen zoals afvalinzameling, gladheidsbestrijding, straatreiniging en het Buha brengpunt? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Met ruim 150 collega's zetten wij ons dagelijks in voor de openbare ruimte. Iedereen maakt bewust of onbewust dagelijks gebruik van ons werk. De inwoner staat bij ons dan ook op de 1e, 2e én 3e plaats. Voor hen werken we aan een schone, hele, veilige én duurzame leefomgeving. Bij Buha werken ondernemende vakmensen met een passie voor de openbare ruimte. Servicegericht, flexibel, trots, betrokken en toegankelijk.

Functie-inhoud

Als Uitvoerder/opzichter vervul je een cruciale rol in onze organisatie en vorm je met jouw team de succesfactor voor het resultaat.

  • Je geeft operationele sturing aan chauffeurs en overige medewerkers die met passie hun werk uitvoeren.
  • Je zorgt ervoor dat het dagelijkse werk goed wordt uitgevoerd, signaleert verbeteringen, bent niet bang om nieuwe ideeën aan te dragen en daar samen met je team uitvoering aan te geven.
  • Op basis van een vastgestelde doelstelling op weekbasis stuur je op het teamresultaat. Belangrijke factoren hierbij zijn veiligheid, de kwaliteit van werk en het werken volgens de planning.
  • Je levert een bijdrage aan het opstellen en uitvoering geven aan het beleid.
  • Je motiveert, stimuleert en coacht medewerkers in hun huidige werk en persoonlijke ontwikkeling. Dit doe je in samenspraak met de manager van het team.
  • Ook fungeer je samen met 3 andere collega’s in het winterseizoen als coördinator gladheidsbestrijding en draai je hiervoor beschikbaarheidsdiensten buiten de normale werktijden.

Wie zoeken we voor deze functie?

Wij zijn op zoek naar een proactieve en resultaatgerichte collega. Je hebt een stevige persoonlijkheid, communiceert effectief en bent bekend met operationele processen in een dynamische omgeving. Je hebt interesse in de afvalbranche en gaat samen met je team voor een optimaal afvalscheidingsresultaat. Je geeft en ontvangt graag feedback en durft collega’s aan te spreken op hun verantwoordelijkheid en gedrag. Je bent bereid om in de toekomst binnen Buha breed ingezet te worden. Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding (bijvoorbeeld de opleiding Opzichter afvalinzameling en reiniging).

Wat bieden wij jou?

Je kunt rekenen op een afwisselende en verantwoordelijke functie in een bedrijf met een goede en collegiale werksfeer. De salarisindicatie bedraagt, afhankelijk van je opleiding en ervaring, maximaal €4.107 bruto per maand op basis van 40 uur per week. Ook bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een woon-werk vergoeding en een flexibel in te zetten keuzebudget van 13,19%.

Je kunt solliciteren tot uiterlijk 14 december 2020 via [email protected]. Neem voor meer informatie contact op met Christine Waasdorp (Manager Grondstoffen en Techniek) op telefoonnummer (0314) 377 444 of met Norieke Sikkes (P&O Adviseur) op telefoonnummer (06) 136 62 258.

De eerste gesprekken staan gepland op vrijdag 18 december 2020.