Afsluiting C Missetstraat

RSS
Afsluiting C Missetstraat

Actueel bericht, 26 juni 2017

Van vrijdag 30 juni tot en met maandag 3 juli 2017 wordt de C Missetstraat afgesloten voor alle verkeer. Op zaterdag 1 en zondag 2 juli organiseert straattheater Buitengewoon meerdere acts op het water en de weg.

De afsluiting heeft geen gevolgen voor bewoners van de binnenstad. Zij kunnen via de Europaweg/Gaswal de Waterstraat bereiken. Hetzelfde geldt voor leveranciers van winkels en horecazaken en bezoekers. De parkeerlocatie Kapoenistraat blijft bereikbaar. Verkeer vanuit de Europaweg wordt via de Hofstraat omgeleid naar de  Raadhuisstraat/ Terborgseweg komen. Verkeer vanuit de Havenstraat – C Missetstraat dient ter hoogte van de Spinbaan rechtsaf te slaan. Via Spinbaan –  Terborgseweg wordt een omleiding aangegeven. De weg wordt afgesloten door middel van dranghekken en verkeersregelaars. De omleidingsroutes worden aangegeven. Bij nood kunnen de hulpdiensten de weg gebruiken. De zwarte streepjes op de tekening geven aan waar de afsluiting is. www.doetinchem.nl/werkaandeweg.

Meten verkeerseffect

De afsluiting is onderdeel van een verkeersonderzoek dat momenteel wordt uitgevoerd. Het verkeersonderzoek is van belang voor de afronding van het gebiedsplan Oude IJssel.  Adviesbureau Goudappel Coffeng heeft al verkeersberekeningen gemaakt. Het  afsluiten van de C Missetstraat in het eerste weekend van juli heeft meerdere doelen. Naast het proefondervindelijk testen van de verkeerseffecten, kunnen inwoners kennis maken met het gebied. 
Het verkeersonderzoek wordt gedaan in opdracht van de projectgroep Oude IJssel. Deze projectgroep heeft de opdracht om de Oude IJssel meer te betrekken bij de binnenstad. In het plan is ruimte voor bewoners en bezoekers om te recreëren en ontspannen op en langs het water. Voor meer informatie over de plannen voor het gebied rondom de oude IJssel kunt u kijken op de website van het StadsLAB (www.stadslabdoetinchem.nl).

Nieuws

Uitgelicht

Contact

Stadhuis

Raadhuisstraat 2
Postadres: Postbus 9020
7000 HA Doetinchem
Telefoon (0314) 377 377
E-mail [email protected]

afspraak maken melding openbare ruimte

algemeen contactformulier openingstijden 

Openingstijden

Gemeentewinkel

Raadhuisstraat 2
7001 EW Doetinchem
Telefoon (0314) 377 377
E-mail [email protected]
routebeschrijving

Openingstijden op afspraak

Openingstijden zonder afspraak

Maandag t/m vrijdag: 08.30 uur - 13.00 uur
Donderdagavond: 17.30 uur - 20.00 uur
(loket bouwen en wonen alleen op afspraak)

Zorgplein

Terborgseweg 21
7001 GM Doetinchem
Telefoon (0314) 377 377
E-mail [email protected]

Laborijn

Telefoon (0314) 372 500

Meldpunt onderhoud

Havenstraat 80
7005 AG Doetinchem
Telefoon (0314) 377 444
E-mail [email protected]

Brengpunt

Ingang Roerstraat, Doetinchem

Online regelen