Kleur mee tijdens de Week van de AfvalHelden! (25-02-2021)

Wil jij ook meedoen aan de kleurwedstrijd tijdens de Week van de AfvalHelden? Download dan snel één van onze kleurplaten en ga aan de slag! 

De Week van de AfvalHelden is van 1 tot en met 7 maart 2021. Deze week zetten we alle AfvalHelden in het zonnetje. Dat zijn alle mensen die elke dag aan het werk zijn om afval op te halen, de buurt schoon te houden, de bomen, struiken en grasvelden bij jou in de buurt mooi te houden en het afval dat ingezameld is weer te verwerken tot nieuwe grondstoffen. 

Zij zouden het ontzettend leuk vinden als jij in de Week van de Afvalhelden hen ook in het zonnetje zet! Doe je mee? Kleur dan een van deze kleurplaten. Onderaan dit bericht kun je er eentje kiezen. Als je kleurplaat klaar is kun je:

  • hem (gratis) naar ons opsturen. We zouden het namelijk super leuk vinden om de kleurplaten in ons kantoor op te hangen. Ons adres is: Buha bv, Antwoordnummer 331, 7000VB Doetinchem.
  • hem voor je raam hangen of op je container plakken, zodat de chauffeur hem kan zien als hij langsrijdt. Als je een foto van je kleurplaat mailt naar [email protected] doe je mee met de kleurwedstrijd. 

Uit alle kleurplaten kiezen wij drie winnaars. Als je gewonnen hebt, krijg je tussen 8 en 12 maart persoonlijk bericht van ons. 

Wat zou het gaaf zijn als er in de eerste week van maart overal ingekleurde kleurplaten te vinden zijn voor onze AfvalHelden.

De AfvalHelden van Buha kijken er nu al naar uit!

Te downloaden: