Informatieavond subsidie duurzame warmte

Dit item is verlopen op 09-03-2016.

Investeren in duurzame maatregelen voor uw woning is goed voor uw portemonnee. Met de nieuwe subsidieregeling “Investeringssubsidie duurzame energie” (ISDE) is die investering nog voordeliger! Deze nieuwe regeling is sinds januari 2016 van kracht. Om u te informeren organiseert de gemeente Epe op dinsdagavond 8 maart van 19:00 tot 22:00 uur een informatieavond over duurzame warmte en de subsidies die hiervoor beschikbaar zijn.

Tijdens deze informatieavond kunt u allerlei informatie krijgen over de subsidieregeling voor duurzame warmte. U bent van harte welkom  in de ontvangstzaal van het gemeentehuis aan het marktplein 1 in Epe. Wethouder Aalbers van duurzaamheid verricht de aftrap voor de avond.

Regeling

Met de nieuwe regeling ISDE kunt u subsidie krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Tijdens de informatieavond vertellen wij u meer over deze subsidieregeling. Aansluitend kunt u op de informatiemarkt terecht bij ondernemers uit de regio voor informatie over de duurzame en energiebesparende maatregelen.

Boekje “Winst Wonen”

Kom dinsdagavond 8 maart naar de informatieavond en laat u voorlichten. Opgeven kan via [email protected], maar is niet verplicht. De eerste 25 aanmelders krijgen het boekje “Winst Wonen” cadeau!

Pagina opties