Inloopbijeenkomst project Reconstructie Hoofdweg en gedeelte Vaassenseweg in Emst

Op maandag 4 juli van 19.00 - 21.00 uur presenteren we het voorlopige ontwerpplan van het project Reconstructie Hoofdweg en gedeelte Vaassenseweg in Emst. We nodigen u graag uit om bij deze  inloopbijeenkomst aanwezig te zijn en met ons mee te denken over een volgende stap in dit project.

Doel en achtergrondinformatie project

Doel van het project is om een ontwerp te ontwikkelen dat recht doet aan het (groene) karakter van Emst. Het plan moet bijdragen aan de verkeersveiligheid, leefbaarheid, winkelklimaat en overige wensen, zoals onder andere geuit in het uitwerkingsplan van dorpsvisie Emst.

Dit voorlopige plan is tot stand gekomen in samenwerking met vertegenwoordigers van Emster Belang, ondernemersvereniging Emst, Hervormd gemeente Emst, de basisscholen School met de Bijbel en De Sprenge en aanwonenden. Graag gaan we nu verder met u in gesprek: Wat vindt u van dit voorlopige ontwerpplan? Heeft u nog andere suggesties of ideeën? We horen het graag!

Waar en wanneer?

  • Datum: maandag 4 juli a.s. van 19.00 – 21.00 uur
  • Locatie: Kerkelijk centrum  ‘De Hoeksteen’ van Hervormde gemeente Emst, Vaassenseweg 1 in Emst (zijde Stationsweg).

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project, kunt u contact opnemen met Rik Hartgers van de afdeling Ruimte. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0578.

Pagina opties