Uw afval onder de loep, durft u het aan?

Dit item is verlopen op 16-06-2016.

Gemeente Epe is gestart met de voorbereidingen voor een nieuw huishoudelijk afval- en grondstoffenplan. We doen een beroep op inwoners om actief en constructief mee te denken in de vraag hoe we deze ambitieuze doelstelling kunnen bereiken.

Het plan heeft als doel een verdere afname van restafval van 184 kg per persoon per jaar in 2015 naar 75 kg  in 2020.

Bijzondere bijeenkomst

Wij nodigen u daarom graag uit om deel te  nemen aan een bijzondere bijeenkomst, waarin een analyse van uw eigen restafval het startpunt vormt voor inventarisatie van ideeën en discussie. Durft u uw eigen restafval en dat van medeburgers kritisch onder de loep te nemen? Kom dan naar een van de twee bijeenkomsten.

Voor Epe en Oene:

Maandag 20 juni, in Epe oude brandweerkazerne, zijkant gemeentehuis, van 19.00 tot 21.30 uur

Voor Vaassen en Emst:

Woensdag 22 juni, in Vaassen, Aalbosweg 41 A (naast kantoor Stilema), van 19.00 tot 21.30 uur

Hoe kunt u aanmelden

Zowel bewoners van hoog- als laagbouw zijn van harte uitgenodigd. Wel moet u bereid zijn om minimaal 1 grijze zak restafval mee te nemen,. Het maximum aantal deelnemers per bijeenkomst is dertig. Melden zich meer bewoners aan, dan zullen we een groep samenstellen op basis van de datum van binnenkomst van de aanmelding en een evenwichtige spreiding van aanmeldingen over hoog- en laagbouw.

U kunt zich aanmelden door het sturen van e-mail naar [email protected]. Vermeld daarbij of u bewoner bent van hoog- of laagbouw, en of u een partner meeneemt.

Pagina opties