Adoptieovereenkomst provinciale rotonde getekend(17-10-2013)

Dit item is verlopen op 31-10-2013.

Op woensdag 16 oktober ondertekenden wethouder Van Nuijs en de heer G. Weultjes namens hoveniersbedrijf Weultjes de adoptieovereenkomst voor de provinciale rotonde op de N309-kruising de Meent. Het hoveniersbedrijf uit Vaassen zorgt voor een nieuwe inrichting en het toekomstige onderhoud van de rotonde. 

Al eerder adopteerde de hovenier openbaar groen van de gemeente. Alle rotondes in de gemeente worden nu door Weultjes onderhouden. Weultjes maakt vervolgens afspraken met bedrijven en andere belangstellenden over de rotondes.

Wilt u ook een stukje van de openbare ruimte adopteren?

Dat kan! Als u met uw bedrijf, buurt of straat een stuk groen, bijvoorbeeld een parkje, of een deel van de openbare ruimte wilt invullen en onderhouden, kunt u hiervoor contact opnemen met de gemeente.

De gemeente wil haar inwoners en bedrijven graag meer betrekken bij het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. “De openbare ruimte is immers van ons allemaal, en is niet exclusief het domein van de gemeentelijke overheid. We zijn er dan ook allemaal voor verantwoordelijk”, aldus wethouder Van Nuijs.