Ambassadeurs Epe Scoort weer samen(17-12-2014)

Dit item is verlopen op 31-12-2014.

De ambassadeurs van Epe Scoort hebben dinsdagochtend 9 december in de bedrijfskantine van de VMI-groep tijdens een ontbijt gesproken over de verdere invulling van Epe Scoort. HR-Manager Jeroen Hofstra (VMI) heette de ambassadeurs welkom met een kopje koffie en een uitgebreid ontbijt.

Het ontbijt kenmerkte zich door de informele sfeer en positieve energie van alle aanwezigen. Na een inleiding door Epe Scoort voorzitter Harold Kooij (Optima Forma) is er gesproken over de voortgang en de plannen om zoveel mogelijk plaatsingen te realiseren. Tot nu toe heeft het gezorgd voor een eerste plaats op de ranglijst. Iets wat Roland Oudsen (SDD) benadrukte met een poster op levensgroot formaat van coach Margot IJzerman die in een onbewaakt moment op de foto is gegaan met de wisselbeker.

Deze positieve energie maar ook kritische geluiden zorgden voor een nuttige bijeenkomst. Na het maken van de plannen is er afgesloten met een boeiende rondleiding over het terrein van de VMI. Iets wat je niet elke dag doet en voor menig ambassadeur zorgde voor een positieve verassing. De volgende bijeenkomst is tijdens een lunch in januari bij de Felua Groep onder leiding van Felua-ambassadeur Hiske van den Heuvel.