Contractering aanbieders Maatwerkvoorzieningen Wmo 2015(03-06-2014)

Dit item is verlopen op 01-07-2014.

De gemeenten Apeldoorn, Epe, Heerde, Voorst, Brummen, Hattem, Olst-Wijhe en Deventer zijn een gezamenlijke procedure gestart voor de contractering van aanbieders voor verscheidene maatwerkvoorzieningen in het kader van de Wmo 2015.

Aanbieders die mee willen doen aan deze contracteringsprocedure kunnen hun interesse kenbaar maken bij [email protected], ter attentie van de heer B. Ankersmit, onder vermelding van Opvragen contracteringsdocumenten Wmo. In de e-mail moet u de volgende gegevens vermelden: uw naam, functie, bedrijfsnaam, adres, postcode, plaats en telefoonnummer. Dit verzoek moet uiterlijk dinsdag 1 juli 2014 ontvangen te zijn. Aanbieders hebben de mogelijkheid om per e-mail vragen te stellen of wijzigingsvoorstellen te doen.

Interactieve sessie

De gemeenten hebben een interactieve sessie met aanbieders gepland op zaterdag 21 juni 2014.

Aanbieders voor maatschappelijke opvang en beschermd wonen GGZ

Daarnaast geldt dat de gemeenten Apeldoorn, Epe, Heerde, Brummen en Voorst (Oost-Veluwe) een gezamenlijke procedure zijn gestart voor de contractering van aanbieders voor maatschappelijke opvang en beschermd wonen GGZ. Aanbieders die mee willen doen aan deze contracteringsprocedure kunnen hun interesse kenbaar maken bij [email protected], ter attentie van de heer B. Ankersmit, onder vermelding van Opvragen contracteringsdocumenten MO/BW. In de e-mail moet u de volgende gegevens vermelden: uw naam, functie, bedrijfsnaam, adres, postcode, plaats en telefoonnummer. Uw verzoek moet uiterlijk dinsdag 1 juli 2014 uur ontvangen te zijn.

Meer informatie over de contracteringsprocedure en de interactieve sessie op zaterdag 21 juni