De toekomst van recreatie en toerisme in de gemeente Epe(16-09-2014)

Dit item is verlopen op 26-09-2014.

Stichting Promotie gemeente Epe organiseert bijeenkomsten voor (recreatie)ondernemers. De Stichting Promotie gemeente Epe is een initiatief dat is voortgekomen uit de wens van de gemeente om de promotie van de gemeente Epe meer lokaal op te pakken. Door de recente ontwikkeling bij het Veluws Bureau voor Toerisme (VBT) is een en ander in een stroomversnelling geraakt en ontstaan er nieuwe kansen om zaken op een andere manier te gaan doen. Een nieuwe goede toeristische organisatie zou daar onderdeel van kunnen zijn.

De Stichting Promotie gemeente Epe organiseert twee avonden: één voor alle geïnteresseerde ondernemers en één specifiek voor recreatieondernemers. Tijdens deze bijeenkomsten wordt een korte presentatie gegeven over de stichting en het doel van de stichting.

De rest van de avond hoort de stichting graag welke ideeën en wensen er bij de (recreatie)ondernemers leven. De stichting wil graag samen met (recreatie)ondernemers bouwen aan een goed toeristisch klimaat in de gemeente Epe.

Data bijeenkomsten:

  • voor alle recreatieondernemers: woensdag 24 september a.s.
  • voor alle andere geïnteresseerde ondernemers: donderdag 25 september a.s.

Voor beide avonden geldt:

  • plaats: zaal Gerrits, Hoofdweg 73 in Emst
  • tijd: aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
  • aanmelden: graag via [email protected]

Bron: Stichting Promotie gemeente Epe