Enquête ‘communicatiemiddelen gemeente Epe’(21-11-2013)

Dit item is verlopen op 30-11-2013.

De gemeente is verantwoordelijk voor veel zaken op het gebied van zorg, sport, woningbouw, veiligheid, cultuur, recreatie en ga zo maar door. Over al deze gebieden willen wij u van tijd tot tijd informeren en daar gebruiken wij verschillende informatiebronnen voor. Maar wat vindt u eigenlijk van die bronnen?

Leest u de Gemeentewijzer in het Veluws Nieuws altijd? Of kijkt u wel vaker op onze website? Misschien volgt u ons wel veel liever via twitter of facebook en blijft u graag via die weg op de hoogte. We horen het graag van u. Gebruik onderstaande enquête om uw mening te geven. Wilt u dat voor vrijdag 29 november doen.

Ontving u al een enquête in uw brievenbus?

Dan hoeft u niets te doen. Bijna duizend inwoners zijn (geheel willekeurig) geselecteerd om deel te nemen aan deze enquête. Via de website, facebook en twitter vragen we andere inwoners ook om hun mening te geven.

Meer informatie

Heeft u vragen over dit onderzoek? Neemt u dan gerust contact op met de eenheid Communicatie van de gemeente Epe, via telefoonnummer 14 0578 of [email protected].

Alvast hartelijk bedankt voor uw deelname! 

Te downloaden: