Expositie Epe Veelzijdig in De Ring(28-08-2014)

Dit item is verlopen op 12-09-2014.

Verborgen talenten presenteren vanaf 3 september de expositie ‘Epe veelzijdig’ in expositieruimte De Ring (in het gemeentehuis).

Waarom deze kunstexpositie?

Stichting De Ring is van mening dat zich onder de inwoners van Epe, Vaassen, Oene en Emst veel kunstzinnig talent is dat te weinig naar buiten komt. Een oproep om mee te doen aan een kunstexpositie was het gevolg. Er zijn veel aanmeldingen geweest en een deskundige jury heeft het werk beoordeeld op originaliteit, techniek en kwaliteit. Uiteindelijk is er een selectie gemaakt en 36 amateurkunstenaars laten nu hun werk zien in de Ring in het gemeentehuis: schilderijen, keramiek, beelden, textiele werkvormen en fotografie.

Opening kunstexpositie

Op woensdag 3 september zal wethouder Jan Aalbers om 19.30 uur de expositie ‘Epe veelzijdig’ openen. Vervolgens deelt Stichting de Ring de 1e prijs uit en een eervolle vermelding. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Meer informatie

Meer informatie over de exposities in de Ring vindt u op www.deringepe.nl. Openingstijden van de Ring: dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur.