Geniet u ook zo van al het moois in onze gemeente?(16-07-2015)

Dit item is verlopen op 17-08-2015.

De gemeente Epe heeft veel te bieden: prachtige natuurgebieden, mooie fietspaden, rijke cultuur, een ruim winkelaanbod en veel gezelligheid. Er is altijd wel iets te doen! Voor de inwoners van de gemeente Epe een reden om er te wonen. En voor toeristen een aanleiding om naar onze gemeente te komen en volop van dit alles wat onze gemeente biedt, te genieten.

Heeft u mooie vakantiekiekjes?

Tijdens dit verblijf zijn er voldoende mogelijkheden om mooie kiekjes te maken. De gemeente Epe is op zoek naar deze (sfeer)foto’s. Niet alleen foto’s van de natuur, maar ook van de samenleving, festiviteiten, etcetera. Dit beeldmateriaal kunnen we gebruiken voor bijvoorbeeld onze website (www.epe.nl) en de social media (Facebook/Twitter).

Wilt u uw foto’s delen?

We vinden het fijn als u de moeite wilt nemen om uw foto(’s) met ons te delen. Deze foto(’s) moeten wel in de gemeente Epe zijn gemaakt. Plaatsen wij uw foto(‘s)? Dan zullen wij hier uiteraard uw naam bij vermelden. Vergeet u niet te vermelden waar de foto’s zijn genomen?

Hoe deelt u uw foto’s?

U kunt uw foto’s met ons delen via onze Facebook-pagina. Heeft u geen Facebook? Stuur de foto(’s) dan naar [email protected]. We zijn benieuwd!

  

Foto: Petra Westerhoff                                        Foto: Iddo Andeweg

 

 

Foto: Iddo Andeweg                                            Foto: Renate Potkamp