Heeft u een bezorgklacht over het Veluws Nieuws?(10-03-2014)

Dit item is verlopen op 24-03-2014.

Ontvangt u geen Veluws Nieuws? Dat is heel vervelend voor u, maar ook voor ons als gemeente. U wilt graag op de hoogte blijven van het nieuws in uw gemeente en wij informeren u graag over ons nieuws via de Gemeentewijzer die altijd in het Veluws Nieuws staat. Hieronder informeren wij u graag over de afspraken met Wegener en wat u moet doen als u een bezorgklacht heeft.

Wat zijn de afspraken?

Het Veluws Nieuws wordt uitgegeven door Wegener. De gemeente heeft een overeenkomst met deze uitgeverij waarin staat dat zij, Wegener dus, verantwoordelijk is voor de verspreiding van het Veluws Nieuws. De afspraak is dat er “gestreefd wordt naar verspreiding bij 100% van de huishoudens die geen nee/nee stickers op de brievenbus hebben”.

Voor de verspreiding van de kranten heeft Wegener een overeenkomst met een verspreidorganisatie. Sinds 1 januari 2014 is dit een nieuwe organisatie. Door ‘opstartproblemen’ is het aantal bezorgklachten in het begin van dit jaar een stuk hoger dan normaal. De gemeente spreekt hier Wegener voortdurend op aan. Wegener probeert alle klachten zo spoedig mogelijk te verhelpen. In februari is het aantal bezorgklachten verminderd.

Heeft u een bezorgklacht?

Als u bezorgklachten heeft over het Veluws Nieuws, meld dit dan in de eerste plaats bij Wegener:

  • Via telefoonnummer 0900 - 424 57 26  (lokaal tarief). U kunt uw gegevens inspreken op een bandje. Als u dat niet wilt, of als dat niet lukt, krijgt u daarna een medewerker aan de lijn.
  • Via internet: www.deweekkrant.nl/verspreidklachten

Waar vindt u de informatie van de gemeente nog meer?

Zoals u weet publiceren we ons nieuws elke week in het Veluws Nieuws, maar er zijn ook andere manieren om op de hoogte te blijven. Hieronder een overzicht:

  • Op www.epe.nl > Actueel > Gemeentewijzer vindt u alle Gemeentewijzers uit het Veluws Nieuws.
  • Op www.epe.nl > Actueel en www.epe.nl > Actueel > Bekendmakingen vindt u alle nieuwsberichten en alle officiële bekendmakingen van bestemmingsplannen, verkeersbesluiten en vergunningen.
  • U kunt zich gratis abonneren op een e-maildienst, waarbij u automatisch iedere week de bekendmakingen (ook vergunningen in uw buurt) via e-mail krijgt. Hoe u zich hiervoor aanmeldt, leest u op www.epe.nl > Actueel > Bekendmakingen.
  • Op www.epe.nl > Politiek en Organisatie > Agenda raad vindt u de agenda’s van de vergaderingen van de gemeenteraad en de raadscommissie en alle bijbehorende stukken.
  • Via http://epe.raadsinformatie.nl kunt u vergaderingen van de gemeenteraad en raadscommissie live via internet volgen en ook op een later moment terugkijken.
  • Nieuws van en over de gemeente kunt u ook volgen via Twitter en Facebook: www.twitter.com/gemeenteEpe en www.facebook.com/GemeenteEpe