Informatieavond Beemte Vaassen 4 september(26-08-2014)

Dit item is verlopen op 05-09-2014.

Op 4 september geeft de provincie Gelderland in het Geerhuus in Vaassen een toelichting op de Notitie Reikwijdte en Detailniveau. Dit is de eerste stap op weg naar een Milieu Effect Rapportage voor de inpassing van één agrarisch bedrijf en de wegontsluiting van een tweede bedrijf Beemte Vaassen.

De ‘Notitie Reikwijdte en Detailniveau’ beschrijft welke onderwerpen in de MER aan bod zullen komen, welke milieuonderzoeken worden uitgevoerd en welke (vervolg)procedures worden gevolgd.

De avond start om 19.30 en duurt tot 20.30 uur. Om 19.45 uur wordt een korte presentatie gegeven over de notitie. Aansluitend kunnen belangstellenden informatie krijgen over de stappen in het plan en de voortgang van de procedure.

De avond heeft een informeel karakter. Reacties of meningen die tijdens de avond worden gegeven, worden niet meegenomen in de officiële procedure. Formele reacties op de notitie zijn alleen via de website van de provincie of per post te geven.

De Notitie Reikwijdte en Detailniveau is tot 18 september te lezen op https://zoek.officielebekendmakingen.nl/prb-2014-1608.html.

Bron: Provincie Gelderland