Informatieavonden Hartveilig Wonen(14-11-2013)

Dit item is verlopen op 26-11-2013.

In het voorjaar van 2012 is de gemeente Epe het project Hartveilig Wonen gestart. Inmiddels zijn er zestien nieuwe AED’s met buitenkast geplaatst en hebben zich 180 vrijwilligers aangemeld. Wethouder Jan Berkhoff is blij en trots op het feit dat er zo veel inwoners zich medeverantwoordelijk voelen voor hun dorpsgenoten. Dit betekent dat onze gemeente nagenoeg ‘hartveilig’ is.

Bijeenkomst voor vrijwilligers

De gemeente organiseert binnenkort twee avonden voor alle vrijwilligers die zich aangemeld hebben bij Hartveilig Wonen. Doel van de avond is om alle vrijwilligers nog beter te informeren hoe het sms-alertsysteem van Hartveilig Wonen werkt. Tegelijkertijd is er alle gelegenheid om vragen te beantwoorden. Hiervoor is een medewerker van Hartveilig Wonen aanwezig.

  • Kulturhus EGW, Stationstraat 25, Epe: dinsdag 19 november om 19.30 uur
  • De Speulbrink, Brunholdplein 5, Vaassen: maandag 25 november om 19.30 uur

Vanaf 19.15 uur ontvangen wij u graag met een kop koffie. De avond zal rond 21.30 uur afgelopen zijn.

Alle vrijwilligers die zich aangemeld hebben voor Hartveilig Wonen zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn op één van deze avonden. Maar ook als u zich nog niet aangemeld heeft, maar wel geïnteresseerd bent en een erkende reanimatie/AED training gevolgd heeft, bent u van harte welkom. We zijn als gemeente heel blij dat er 180 vrijwilligers voor Hartveilig Wonen geregistreerd zijn, maar er zijn nog méér vrijwilligers nodig!

Aanmelden

Wilt u zich van tevoren aanmelden via email: [email protected]. Heeft u vragen over de avond, dan kunt u contact opnemen met mevr. Delissen via tel. (0578) 67 88 14 (ma t/m do). Wij hopen u te mogen begroeten op een van deze avonden!