Inloopavond ‘Inrichting openbare ruimte Marktwand’(12-05-2014)

Dit item is verlopen op 22-05-2014.

Op woensdag 21 mei a.s. tussen 19.30 uur en 21.00 uur presenteert de gemeente Epe de plannen voor de inrichting van de openbare ruimte rondom de Marktwand.

Tijdens deze inloopavond worden de ideeën gepresenteerd aan de hand van (3D)tekeningen. U bent van harte welkom op deze avond in het gemeentehuis van Epe, Markt 14 te Epe.

Op deze avond kunt u uw mening geven en discussiëren over de uitwerking van de plannen en is er de gelegenheid om vragen te stellen aan medewerkers van de gemeente Epe. Dat er herinrichting van deze openbare ruimte plaatsvindt is al definitief bepaald. De inloopavond richt zich alleen op het ontwerp van de openbare ruimte, die in samenhang met de herontwikkeling van de Marktwand is ontwikkeld.

In de fase daarna wordt het ontwerp definitief gemaakt en zal het college van burgemeester en wethouders hierover een besluit nemen. Door de herinrichting van de openbare ruimte ontstaat een op elkaar afgestemde inrichting van het gebied waarvan een belangrijke kwaliteitsimpuls uitgaat voor een groot deel van de winkels in het centrum van Epe.