Inzameling huisvuil met feestdagen(13-12-2013)

Dit item is verlopen op 05-01-2014.

Op officiële feestdagen zamelen Circulus en Stilema geen huishoudelijk afval in. In plaats daarvan gelden er inhaaldagen. Ook de kringloopwinkel van Stilema en de milieustraat in Vaassen zijn met feestdagen gesloten en het Circulus servicenummer is dan niet bereikbaar.

Inhaaldata

De inzamelingen van restafval en GFT door Circulus en de inzameling van glas, papier, textiel, blik en kunststof verpakkingen door Stilema van woensdag 25 december (eerste kerstdag) verschuiven naar zaterdag 21 december. De inzamelingen van donderdag 26 december (tweede kerstdag) verschuiven naar zaterdag 28 december. De inzamelingen van woensdag 1 januari (nieuwjaarsdag) verschuiven naar zaterdag 4 januari.

Plaats ook op de inhaaldag uw container, dozen, kratten of zakken voor 7.00 uur aan de weg. Dan weet u zeker dat uw afval wordt opgehaald.

Meer informatie

Deze inhaaldagen vindt u ook op uw afvalkalender. Meer weten over uw afval en afvalscheiding? Kijk dan op www.circulus.nl of bel het Circulus Servicenummer: 0900 9552 (10 cent per minuut).