Jeugdlintje voor Margot Weerts(24-05-2013)

Dit item is verlopen op 07-06-2013.

Op vrijdag 24 mei werd Margot Weerts (17) uit Epe verrast door burgemeester Van der Hoeve, die haar een jeugdlintje uitreikte op de RSG N.O.-Veluwe. Op woensdag 24 april kregen al zeven jongeren in de gemeente Epe een jeugdlintje. Margot Weerts kon toen helaas niet aanwezig zijn. Daarom werd zij vrijdag alsnog verrast.

Margot zet zich bijzonder in voor de RSG N.O.-Veluwe. Ze is voorzitter van de leerlingenraad en zorgt ervoor dat er acties worden opgestart, zoals voor Dance4Life. Daarnaast is zij actief lid van de medezeggenschapsraad op deze school. En intussen weet zij ook nog tijd te vinden om een bijdrage te leveren aan het talentenfestival van de school, in de voorbereiding, organisatie èn als deelnemer.

Voor de RSG N.O.-Veluwe is Margot goud waard. Zij verdient een pluim voor alles wat zij doet voor de andere leerlingen en natuurlijk voor de school als organisatie. De gemeente vindt het belangrijk om jongeren in een positief daglicht te zetten. Naast de Koninklijke Onderscheidingen voor volwassenen, beloont de gemeente daarom ook jongeren voor goede diensten.