Koninklijke onderscheiding voor de heer Thijssen(20-10-2014)

Dit item is verlopen op 25-10-2014.

Op zondag 19 oktober overhandigde burgemeester Van der Hoeve een Koninklijke onderscheiding aan de heer Sjaak Thijssen (66) uit Epe. De heer Thijssen is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats in de St. Bernardusschool in Epe waar de heer Thijssen zijn 25-jarig jubileum vierde als vrijwilliger van de geloofsgemeenschap HH Martinus in Epe. 

Naast zijn betrokkenheid bij de parochievergadering heeft de heer Thijssen als speciaal aandachtsgebied het onderhoud van het kerkgebouw, de pastorie, het parochiecentrum en de tuin rondom het complex. Sinds 2011 is hij ook penningmeester van de Locatieraad van de parochie.

Verder was de heer Thijssen bestuurslid van de Personeelsvereniging van de gemeente Epe en fungeerde hij daarin zes jaar als voorzitter en tien jaar als penningmeester. Vanaf 1993 is hij lid van de parkcommissie van woonvorm Het Slath. Deze woonvorm is bestemd voor mensen met een lichamelijke handicap en/of niet aangeboren hersenletsel. Sinds 2001 is de heer Thijssen ook gildebroeder van het Sint Maartensgilde. Hij fungeert daarin sinds 2006 als Olderman-schatbewaarder.