Nationale Sportweek gemeente Epe(14-04-2014)

Dit item is verlopen op 26-04-2014.

Van 19 tot en met 26 april is de elfde Nationale Sportweek. Dit jaar staat voor het eerst ook de gemeente Epe volledig in het teken van sport. In Epe, Vaassen, Oene en Emst is gedurende deze week een bomvol sport- en beweegprogramma voor jong en oud. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten en te bewegen. Een compleet overzicht is te vinden op www.nationalesportweek.nl

Logo Nationale Sportweek gemeente Epe 19 - 26 april 2014Spectaculaire opening

De sportweek in de gemeente Epe wordt op zaterdag 19 april om 14.30 uur spectaculair geopend op het plein bij de Grote Kerk in het centrum van Epe. Na de spectaculaire opening, mede door wethouder René de Vries, wordt een demonstratie verzorgd door dansschool Drenth uit Epe. Zorg dus dat je er bij bent!

Koningsspelen

Op vrijdag 25 april, de dag voor Koningsdag, vinden er in de sportweek voor de tweede keer de Koningsspelen plaats. Ook in de gemeente Epe organiseren verschillende basisscholen diverse sport- en spelactiviteiten. De scholen die koningsspelen organiseren zijn: Jenaplan ’t Hoge Land, St. Bernardusschool, ’t Mozaïek, De Violier, De Krugerstee, Sterreschool Geerstraat, Gerardus Majella en het Mosterdzaadje. Daarnaast wordt in Epe op 25 april van 14.00 – 15.30 uur een konings10kamp gehouden door de buurtsportcoaches. Hier kunnen kinderen van 8-12 jaar kosteloos en zonder opgave aan deelnemen.