Nieuwe afvalkalender in de brievenbus(15-11-2013)

Dit item is verlopen op 29-11-2013.

In de komende weken worden de nieuwe afvalkalenders bezorgd. De kalender is een uitgave van de gemeente Epe en Circulus. Op de kalender vindt u de inzameldagen van uw huishoudelijk afval vanaf 1 december aanstaande.

In de nieuwe afvalkalender vindt u alle informatie die behulpzaam is bij het scheiden van uw afval. In de afvalkalender vindt u ook de afvaltarieven, tips en handige adressen. Dus lees de nieuwe afvalkalender en bewaar hem! De afvalkalender is gemaakt van gerecycled papier en gedrukt met bio-inkt.

Nieuw afvalbeleid?

De gemeenteraad heeft donderdag 14 november het nieuwe afvalbeleidsplan 2013-2016 vastgesteld. Dit betekent dat er in de loop van volgend jaar een nieuw inzamelingssysteem voor afval komt. U kunt nu echter nog gewoon deze nieuwe Afvalkalender gebruiken. Als er een nieuw inzamelingssysteem komt, wordt u hierover natuurlijk geïnformeerd.

Meer informatie

Heeft u op woensdag 27 november nog geen kalender ontvangen of heeft u andere vragen over de inzameling van uw huishoudelijk afval? Neem dan contact op met de Servicelijn van Circulus: 0900 – 9552 (10 cent per minuut). Kijk voor meer informatie ook op www.circulus.nl en www.afvalvrij.nl.