Nieuwe gemeentegids Epe 2013 - 2014(02-01-2013)

Dit item is verlopen op 29-01-2013.

Voorkant gemeentegids Epe 2013 2014De nieuwe gemeentegids Epe 2013 - 2014 wordt in de eerste twee weken van januari huis-aan-huis verspreid (t/m zaterdag 12 januari).

 

Heeft u een sticker op uw brievenbus met NEE - NEE?

Dan mag de verspreider helaas geen gemeentegids bij u in de brievenbus doen. Wilt u toch graag een gemeentegids? Dan kunt u deze vanaf maandag 14 januari afhalen in het gemeentehuis in Epe.

 

Is er geen gids bezorgd?

Heeft u geen NEE-NEE sticker en heeft u maandag 14 januari nog geen nieuwe gemeentegids ontvangen? Dan kunt u dit melden via: [email protected] onder vermelding van straat, huisnummer, postcode en woonplaats. De verspreider zorgt dan voor nabezorging op deze adressen.

 

Informatie

In de gemeentegids staat veel informatie over de gemeente Epe, de gemeenteraad, het bestuur en over de Publiekswinkel. Ook heeft de gemeentegids een uitscheurbare kaart met informatie die handig is in geval van noodsituaties. Achter in de gids vindt u plattegronden van ieder dorp. De nieuwe gemeentegids is ongeveer anderhalf jaar geldig. De volgende gemeentegids van Epe komt ongeveer medio 2014 uit.

 

De gids is weer mede dankzij de advertenties van bedrijven uit de gemeente Epe tot stand gekomen. De gemeente en de uitgever hebben er alles aan gedaan om de informatie in deze gids zo actueel mogelijk te maken. Toch kan het voorkomen dat door recente wijzigingen de gegevens in de gids niet meer juist zijn. Mocht u iets missen of merkt u dat uw gegevens niet correct of onvolledig zijn, dan kunt u dit rechtstreeks aan de uitgever laten weten. Dit kan via e-mail ([email protected]), via internet (www.lokaaltotaal.nl/epe) of schriftelijk (LokaalTotaal, Postbus 9510, 5602 LM Eindhoven).

 

Online

De contactgegevens van de bedrijven en organisaties die in de gemeentegids staan, zijn ook online te raadplegen via deze website (of via www.epe.nl> Gemeentegids, boven de foto). Via de Klantenservice van LokaalTotaal kunt u zich aanmelden als u in de gemeentegids vermeld wilt worden, of als u uw gegevens wilt wijzigen. U gaat op deze site dan naar ‘Bedrijven > Meer onderwerpen > Klantenservice’.