Nieuwjaarsreceptie gemeente Epe 2015(05-01-2015)

Dit item is verlopen op 14-01-2015.

Maandag 5 januari vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats in het gemeentehuis van Epe. Burgemeester Van der Hoeve opende traditiegetrouw met een Nieuwjaarstoespraak. In deze toespraak blikte hij kort terug op het afgelopen jaar en keek hij ook alvast vooruit naar de uitdagingen in 2015. Uiteraard vond ook de jaarlijkse uitreiking plaats van de sporter en vrijwilliger van 2014.

Vrijwilligersprijs 2014 voor Mia Leurs

Mevrouw Mia Leurs uit Epe won de vrijwilligersprijs 2014 en kreeg het beeldje uit handen van wethouder Erik Visser. De Vrijwilligersprijs is een initiatief van Koppel en Persbureau Van der Veen in samenwerking met de gemeente Epe. Naast Mia Leurs waren ook Johan van Ast uit Vaassen en Ike Kruidenier uit Emst genomineerd voor de vrijwilligersprijs.

MTB’er Sjonnie de Vries is sporter van het jaar 2014

Mountainbiker Sjonnie de Vries uit Epe ontving deze prijs van de gemeente Epe uit handen van wethouder Robert Scholten. Sjonnie de Vries was samen met twee anderen genomineerd voor de Sportprijs: met Rachella Koetsier uit Vaassen (tennis) en met Daniël Claasen uit Vaassen (zwemmen).

Op de foto vlnr: Mia Leurs, Rachella Koetsier Ike Kruidenier Daniël Claasen, Sjonnie de Vries, Johan van Ast. Fotograaf Hans van de Vlekkert