Provincie wil Heerderweg veiliger maken(02-07-2013)

Dit item is verlopen op 16-07-2013.

De provincie Gelderland is groot onderhoud aan de N794 Epe - Heerde (Heerderweg) aan het voorbereiden. Uitgangspunt hierbij is de verkeersveiligheid te verbeteren. Daarom wil de provincie onder meer de fietspaden met een berm van de weg scheiden. Het college van Epe onderschrijft het belang van verkeersveiligheid en is in principe bereid haar medewerking aan het plan te verlenen. 

Dinsdagavond 25 juni heeft de provincie de direct aanwonenden hierover geïnformeerd tijdens een inloopavond in restaurant Dennenheuvel. De belangstelling was groot. De mensen in de directe omgeving zijn per brief over de plannen geïnformeerd.
Het plan is nu voor iedereen in te zien via www.gelderland.nl/N794. Op deze website is het plan op detailniveau te bekijken. Het hele traject kan bekeken worden, tot op perceelniveau. Ook is het mogelijk hierop te reageren.
Ook het voorontwerp van het bestemmingsplan dat nodig is voor het plan is online in te zien. Het voorontwerp bestemmingsplan is vanaf woensdag 3 juli in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Dit ligt dan zes weken ter inzage.
Na afloop van deze termijn zullen de reacties worden gebruikt om het plan verder uit te werken.

Zie ook www.gelderland.nl/N794.