Start bouw Zorgcentrum Klaarbeek(07-05-2013)

Dit item is verlopen op 18-05-2013.

Half mei start het zorgcentrum De Klaarbeek met de bouw van het nieuwe woonzorgcentrum. De bouw van dit complex vraagt om de toelevering van materialen en machines door vrachtwagens. De gemeente Epe wil dat de vrachtwagens zo veilig mogelijk door de Enkwegbuurt rijden.

Daarom zijn er afspraken gemaakt over een vaste aan- en afvoerroute en komt er een tijdelijk parkeerverbod op deze route. Verder vindt zwaar- en bijzonder transport, op de momenten dat kinderen van en naar school gaan, plaats onder verkeersbegeleiding.

Vanaf de Hoofdstraat rijdt het bouwverkeer via de Enkweg, Korenstraat, Roggestraat en de Zwartelandstraat naar het bouwterrein. Op deze route wordt tijdens de werkzaamheden een tweezijdig parkeerverbod ingesteld, op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur. Op die manier vormen geparkeerde auto’s geen obstakels voor het bouwverkeer tijdens werkuren en daarnaast blijft het voor aanwonenden mogelijk in de straat te parkeren na werktijd. Ook worden voor aanwonenden tijdelijke parkeerplaatsen aangelegd. Op het plaatje hieronder ziet u de bouwroute c.q. de route waarop het parkeerverbod wordt ingesteld.