Vacatures ‘combinatiefuncties’ Sport, Bewegen en Gezondheid!(21-05-2013)

Dit item is verlopen op 27-05-2013.

De gemeente Epe vindt het belangrijk om sportdeelname te stimuleren evenals een gezonde, actieve leefstijl van de inwoners. Daarom heeft de gemeente vorig jaar besloten deel te nemen aan het programma Sport en Bewegen in de buurt. Mede door een rijksbijdrage is het nu mogelijk hiervoor extra mensen aan te nemen. Het gaat dan om zogenaamde combinatiefuncties.

De Stichting Koppel, Cultuurplein Noord Veluwe en de Gelderse Sport Federatie zijn aangewezen als werkgevers voor de aan te stellen combinatiefuncties. De combinatiefunctionarissen moeten de verbindende schakel gaan vormen tussen scholen, sportaanbieders, wijk-, welzijns- en gezondheidsinstellingen door de organisatie en invulling van activiteiten voor jeugd, jongeren en senioren gemeente breed.

Lijkt jou dat wat?

Bekijk dan de vacatures ‘Combinatiefuncties Sport, Bewegen en Gezondheid’ op de website van Koppel en de functie ‘Coördinator Combinatiefuncties’ via de website van de Gelderse Sportfederatie. Je kunt reageren tot en met 26 mei aanstaande. Grijp je kans!