Verkeersdiploma ‘met lof’ voor zestien leerlingen(22-04-2013)

Dit item is verlopen op 26-04-2013.

Op maandag 22 april kregen zestien basisschoolleerlingen het verkeersdiploma 'met lof' uitgereikt. Wethouder René de Vries, o.a. van Verkeer: "Met jullie in het verkeer, wordt het weer een heel stuk veiliger in de gemeente Epe. Jullie zijn zo knap, want jullie maakten geen enkele fout. Niet in het theoriegedeelte, niet in het praktijkgedeelte. Dat is een geweldige prestatie!”

In totaal hebben 424 leerlingen hun kennis van het verkeer getest. Op donderdag 11 april was het landelijke verkeersexamen, een week later werden de praktijkproeven gehouden. Wethouder De Vries feliciteerde Daniel Groen, Merel Stegeman (Zuukerschool), Esmee van Limburg, Wouter Eijkelenkamp (Gildeschool), Bernt Roos (Mosterdzaadje), Tycho Dollenkamp, Karin Mos (Gerardus Majella), Joran Mensink (Violier), Lars Bomhof, Ivar van Brink, Callis Pol, Hugo Vette, Steven van der Horst, Daniel Heijs, Julianne van Houten en Sienna van Eek ('t Mozaiek).

Het verkeersexamen wordt georganiseerd door VVN afdeling Epe en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Epe en het ROVG.