Vrijwilligersprijs 2014 voor Mia Leurs(06-01-2015)

Dit item is verlopen op 12-01-2015.

Ook de vrijwilligersprijs werd uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie. De Vrijwilligersprijs is een initiatief van Koppel en van Persbureau Van der Veen in samenwerking met de gemeente Epe. Mevrouw Mia Leurs uit Epe won de vrijwilligersprijs en kreeg deze overhandigd van wethouder Erik Visser.

Mia Leurs

Mia Leurs is sterk maatschappelijk betrokken. Al veertien jaar lang maakt ze deel uit van het team dat terminale zorg verleent in Hospice Casa Vera. Ze zorgt er bij atletiekvereniging Cialfo voor dat leden in een schone omgeving kunnen sporten. Maar ook is ze al meer dan dertig jaar actief binnen de Sint Martinusparochie. En ook bijvoorbeeld bij de KNNV Epe-Heerde en bij de museumboerderij.

Naast Mia Leurs waren ook Johan van Ast uit Vaassen en Ike Kruidenier uit Emst genomineerd voor de vrijwilligersprijs.

Johan van Ast

Johan van Ast is op vele fronten actief in Vaassen. Bij carnavalsvereniging De Rossumdaerpers, voetbalvereniging KCVO, bij de Avondrijwielvierdaagse ARVV, de Oktoberfesten, de wielerronde, de kerstmarkt en bij de oranjevereniging.

Ike Kruidenier

Voor Ike Kruidenier is naoberhulp de gewoonste zaak van de wereld. Ike maakt zich met name verdienstelijk voor met name stichting Present. Daar organiseert en coördineert ze hulp door groepen vrijwilligers. Maar ook basisscholen helpt ze om in de vorm van een project of pilot iets voor de gemeenschap te doen.



vlnr: Ike Kruidenier, Johan van Ast en Mia Leurs. Fotograaf Hans van de Vlekkert