Woont u in Oene en heeft u geen kandidatenlijst ontvangen?(17-03-2014)

Dit item is verlopen op 20-03-2014.

Met PostNL is afgesproken dat de kandidatenlijsten binnen de bebouwde kom van Oene vandaag, dinsdag 18 maart, alsnog bezorgd worden. Op adressen buiten de bebouwde kom van Oene lukt dit helaas niet. Daarom liggen er ook kandidatenlijsten klaar in het Kulturhus, Dorpsstraat 14-16 in Oene.

Helaas is gebleken dat niet alle inwoners van Oene de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van aanstaande woensdag 19 maart hebben ontvangen. Kennelijk is er iets mis gegaan met de verspreiding ervan. Onze excuses voor het ongemak.

De kandidatenlijst hoeft u niet mee te nemen als u gaat stemmen. Hiervoor heeft u alleen uw stempas en een legitimatiebewijs nodig. De kandidatenlijst is een overzicht van alle politieke partijen en hun kandidaten waarop u kunt stemmen.

Kandidatenlijst online

De kandidatenlijst staat ook op onze website vermeld. U kunt hier ook meer informatie over de eerste vijf kandidaten van de verschillende politieke partijen vinden. Vindt u het moeilijk een keuze te maken op wie u gaat stemmen? Maak dan gebruik van Kieskompas, uw online stemhulp.