Beschikbaarheid kavels

Kweekweg VI is de zuidelijke uitbreiding van het bestaande bedrijventerrein Kweekweg in Epe. Dit is het enige bedrijventerrein waar op dit moment nog kavels beschikbaar zijn. U kunt zich aanmelden voor een kavel op dit bedrijventerrein. Als u aan de criteria voldoet, wordt u op de lijst met gegadigden geplaatst.

Om u aan te melden kunt u onderstaand formulier downloaden, invullen, ondertekenen en opsturen naar de bedrijfscontactfunctionaris.

Minimale afname

De gemeente hanteert een minimale afname van 1.500 m². Bent u op zoek naar een perceel met een kleinere oppervlakte? Dan adviseren wij u op zoek te gaan naar een bedrijfsruimte binnen bijvoorbeeld een bedrijfsverzamelgebouw. U kunt dan met meerdere ondernemers gezamenlijk een groter bedrijfsterrein afnemen en deze splitsen.

Verkoopprijs

De verkoopprijs wordt jaarlijks vastgesteld door het college in de grondprijzennota.

Voorwaarden toewijzing kavels

Voor de toewijzing van kavels op een bedrijfsterrein worden diverse criteria gehanteerd. Als u voldoet aan onderstaande criteria komt u in aanmerking voor een kavel.

Inschrijfdatum

Bij de daadwerkelijke toewijzing van kavels is de inschrijvingsdatum leidend.

Bestemmingsplan

Het bedrijf moet binnen het bestemmingsplan passen, of via een binnenplanse vrijstelling mogelijk worden gemaakt. Het gaat hierbij dan om de bedrijfsactiviteit/bestemming, de gevraagde oppervlakte en de milieucategorie.