Aankondiging hoorzitting Commissie voor de Bezwaarschriften

Dit item is verlopen op 24-02-2016.
Gegevens bekendmaking
Publicatiedatum: 12-01-2016
Soort bekendmaking: Commissie voor de Bezwaarschriften

Op donderdag 28 januari 2016 om 19.00 uur worden de bezwaarschriften behandeld, die zijn ingediend tegen de besluiten van 28 oktober 2015, met de zaaknummers 6675, 6682 en 6691 inhoudende het verlenen en gedeeltelijk weigeren van omgevingsvergunningen voor de activiteit het kappen van bomen aan de Heerderweg. De behandeling van de bezwaarschriften zal plaatsvinden in de raadzaal in het gemeentehuis.

Bezwaarschriftenprocedure loopt door

Het kan zijn dat deze aankondiging vreemd overkomt omdat de provincie Gelderland in een nieuwsbrief van december 2015 meldt dat er een gesprek komt met de belangengroepen op 13 januari 2016. Omdat de provincie de aanvragen niet heeft ingetrokken moeten de bezwaarschriften, die zijn ingediend tegen de verleende vergunningen, toch behandeld worden in een hoorzitting.

Alleen toegang met uitnodiging

In de raadzaal worden alleen zij toegelaten, die door de commissie als belanghebbenden zijn aangemerkt en die een uitnodiging hebben ontvangen voor de hoorzitting. De belanghebbenden moeten de uitnodiging kunnen tonen bij binnenkomst. Voor belangstellenden is een ruimte in het gemeentehuis beschikbaar waar men via een scherm de hoorzitting kan volgen. Bovendien bestaat de mogelijkheid om de hoorzitting live te volgen via onze website epe.raadsinformatie.nl/live.

Achterliggende stukken

De achterliggende stukken, die betrekking hebben op deze procedure, kunnen op de website van de gemeente Epe worden ingezien en worden ter inzage gelegd bij de publieksbalie. In week 3 komen ook de verweerschriften van het college op de website te staan.

Meer informatie