Afsluiting Brinklaan op woensdag vanwege tijdelijke verplaatsing weekmarkt

Dit item is verlopen op 11-09-2013.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: 8161CX, 8161CW, 8161CZ
Publicatiedatum: 30-07-2013
Soort bekendmaking: Verkeersbesluit

Het college heeft besloten om de weekmarkt op woensdag en de zaterdagopstelling van de standplaatsen tijdelijk te verplaatsen naar een gedeelte van de Brinklaan (alleen op woensdag) en een gedeelte van het Ratelplein, inclusief het tussengelegen braakliggende terrein. Het verplaatsen van de markt is noodzakelijk vanwege de herontwikkeling van de Marktwand en de daarbij behorende markthal, de bouw van de parkeerkelder en de nieuwe inrichting van de openbare ruimte. Om de verplaatsing naar de Brinklaan e.o. mogelijk te maken heeft het college een verkeersbesluit genomen.

Zodra de werkzaamheden op het marktplein daartoe aanleiding geven zal op woensdag de Brinklaan vanaf de Markt tot aan de Hardenbrink tijdelijk worden afgesloten vanaf 06.30 uur tot 14.30 uur. Daarnaast geldt gedurende deze periode een parkeerverbod aan beide zijden van de Brinklaan met inbegrip van alle parkeervakken en een deel van het Ratelplein. Het eenrichting verkeer op de Brinklaan zal gedurende bovengenoemde periode ook worden opgeheven. De zaterdagopstelling van de standplaatsen zal worden verplaatst naar het braakliggende terrein tussen het Ratelplein en de Brinklaan.  

Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid om binnen 6 weken na publicatie tegen dit verkeersbesluit een gemotiveerd bezwaarschrift in te dienen bij ons college (Postbus 600, 8160 AP Epe). Ook bestaat de mogelijkheid om bij de voorzieningenrechter te Zutphen een verzoek in te dienen om een voorlopige voorziening te treffen.

Gedurende bovengenoemde periode ligt het verkeersbesluit op werkdagen van 8.00 – 12.00 uur (woensdag van 8.00 – 20.00 uur) ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe.