Beleidsregel bedrijfsmatige exploitatie recreatieverblijven gemeente Epe

Dit item is verlopen op 31-03-2009.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 17-02-2009
Soort bekendmaking: Verordeningen en reglementen
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:

Het college van burgemeester en wethouders heeft vastgesteld de Beleidsregel bedrijfsmatige exploitatie recreatieverblijven gemeente Epe.

De beleidsregel geeft richtlijnen voor de toepassing en handhaving van de in bepaalde bestemmingsplannen voorkomende voorschriften over de bedrijfsmatige verhuur van recreatiewoningen op bungalowparken.

Doel van de beleidsregel is een betere toepassing en handhavingspraktijk van de betreffende planvoorschriften mogelijk te maken. De ontwerpbeleidsregel heeft van 2 december 2008 tot 13 januari 2009 ter inzage gelegen.

 

De beleidsregel ligt met ingang van 17 februari 2009 ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis. De Publiekswinkel is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.00 – 12.00 uur en op woensdag van 8.00 – 20.00 uur.

U kunt de beleidsregel ook digitaal inzien op www.epe.nl (digitaal loket > regelingenbank > beleidsregels > ruimtelijke ordening, verkeer en vervoer). Beleidsregel bedrijfsmatige exploitatie recreatieverblijven gemeente Epe