Beleidsregel 'dwangsomhoogten bouw-, milieu- en kapactiviteiten'

Dit item is verlopen op 06-04-2011.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 22-02-2011
Soort bekendmaking: Verordeningen en reglementen
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:

Het college maakt bekend dat zij heeft besloten de beleidsregel “dwangsomhoogten bouw-, milieu- en kapactiviteiten” vast te stellen en de beleidsregel “dwangsomhoogten in bouwzaken” in te trekken.

 

In 2009 is de beleidsregel “dwangsomhoogten in bouwzaken” vastgesteld. Deze beleidsregel bevatte alleen de richtlijn voor dwangsommen in bouwzaken. In verband met de inwerkingtreding van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht is ook voor de activiteiten milieu en kappen een richtlijn opgesteld. In de beleidsregel “dwangsomhoogten in bouw-, milieu- en kapactiviteiten” is de hoogte van de dwangsommen en de begunstigingstermijnen vastgesteld voor de activiteiten bouwen, milieu en kappen. De beleidsregel zorgt er voor dat in alle handhavingsprocedures gelijk gehandeld wordt. De beleidsregel “dwangsomhoogten in bouwzaken” wordt ingetrokken.

 

De beleidsregel treedt de dag na deze publicatie in werking. Tegen betaling wordt een afschrift verstrekt. U kunt de beleidsregel ook vinden op www.epe.nl. De beleidsregel wordt opgenomen in de elektronische Regelingenbank van de gemeente.