Besluit gemeenteraad tot niet vaststellen bestemmingsplan ‘De Adelaar’ te Epe

Dit item is verlopen op 10-04-2013.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Epe
Publicatiedatum: 26-02-2013
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 13 december 2012 besloten heeft om het bestemmingsplan “De Adelaar” niet vast te stellen.

Het ontwerp bestemmingsplan "De Adelaar" voorzag in de juridisch planologische regeling voor de functieverandering van een voormalige chemische wasserij aan de Heerderweg te Epe. In ruil voor de sloop van alle opstallen werd beoogd in het kader van het functieveranderingsbeleid drie woongebouwen terug te bouwen.

U kunt het niet vastgestelde ontwerp bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, vervolgens kunt u het ontwerp bestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart.

Het raadsbesluit met bijbehorende toelichting, het ontwerp bestemmingsplan en overige stukken liggen met ingang van 27 februari 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op werkdagen van 8.00 tot 12.00 uur (op woensdag van 8.00 tot 17.00 uur, na 17.00 uur op afspraak) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Het raadsbesluit met bijbehorende toelichting zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.epe.nl, onder ‘Bouwen en Wonen’.

Beroep
Belanghebbenden kunnen tegen het raadsbesluit om het bestemmingsplan niet vast te stellen gedurende de termijn van ter inzage legging beroep instellen bij de Raad van State.

Het beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Epe, 26 februari 2013