Bestemmingsplan ‘Epe-Noord’ gedeeltelijk onherroepelijk

Dit item is verlopen op 14-09-2011.
Gegevens bekendmaking
Aanvrager:
Bekendmaking heeft betrekking op: Epe
Publicatiedatum: 02-08-2011
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan
Verzenddatum:
Plaats:
Datum beschikking:
Einde reactietermijn:
Burgemeester en wethouders maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Epe-Noord’ gedeeltelijk onherroepelijk is geworden.

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 25 maart 2010 het bestemmingsplan “Epe-Noord” gewijzigd vastgesteld. Dit bestemmingsplan omvat het noordelijke deel van de kern Epe. Het plangebied bestaat uit de wijken tussen de kern en het buitengebied, de woonwijk De Hoge Weerd en de bos- en agrarische gronden in de overloopgebieden naar het buitengebied van Epe.
Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan (gewijzigd) hebben met ingang van 9 juni 2010 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage gelegen.

Tegen de gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan is beroep ingesteld bij de Raad van State. Op 1 juni 2011 heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State het beroep gegrond verklaard. Het bestemmingsplan is daarmee onherroepelijk geworden met uitzondering van de plandelen met de bestemming “Wonen – Wonen in het bos”. Over deze plandelen zal nieuwe besluitvorming moeten plaatsvinden.

Het onherroepelijk geworden bestemmingsplan ‘Epe-Noord’ ligt permanent ter inzage op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur, op woensdag van 8.00 – 17.00 uur (op woensdag na 17.00 uur uitsluitend op afspraak) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. De bestemmingsplannen zijn ook in te zien via de gemeentelijke website
www.epe.nl, onder ‘Bouwen en Wonen’.

Epe, 2 augustus 2011

Te downloaden: