Bestemmingsplan Kerkgebouw Emst in voorbereiding

Dit item is verlopen op 15-05-2013.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Emst
Publicatiedatum: 02-04-2013
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Epe maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij van plan zijn een bestemmingsplan voor te bereiden ten behoeve van de realisatie van een nieuw kerkgebouw achter de Vaassenseweg 14 te Emst.

Ter voorbereiding is het college van burgemeester en wethouders, op grond van artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening, een anterieure overeenkomst aangegaan met de initiatiefnemer. In de overeenkomst zijn de voorwaarden geregeld waaronder de gemeente Epe bereid is mee te werken aan een bestemmingsplanherziening.

Wij leggen het voorontwerp bestemmingsplan binnenkort ter inzage. Wij zullen dit in het Veluws Nieuws, in de Staatscourant en op onze website aankondigen. Wij leggen nu nog geen stukken over dit bestemmingsplan ter inzage en vragen geen onafhankelijke instantie om advies hierover. U kunt nu nog geen zienswijze indienen. Wel wordt daags na publicatie van deze advertentie de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst gedurende 2 weken voor een ieder ter inzage gelegd bij de publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. U kunt hiertegen geen zienswijzen indienen.