Bestemmingsplan 'Mantelzorg' onherroepelijk

Dit item is verlopen op 28-03-2012.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 14-02-2012
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Mantelzorg' onherroepelijk is geworden.

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 22 september 2011 het bestemmingsplan ‘Mantelzorg’ gewijzigd vastgesteld. In het bestemmingsplan wordt ingegaan op de vraag hoe mantelzorg kan worden vertaald in het ruimtelijk beleid van de gemeente Epe. Onder mantelzorg wordt hier dan begrepen: de vrijwillige zorg aan een ieder die hulpbehoevend is op het fysieke, psychische en/of sociale vlak. Het plangebied betreft dan ook de hele gemeente.

Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan hebben met ingang van 9 november 2011 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage gelegen.

Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan is geen beroep ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het bestemmingsplan is daarmee op 21 december 2011 onherroepelijk geworden.

Het onherroepelijk geworden bestemmingsplan ‘Mantelzorg’ ligt permanent ter inzage op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur, op woensdag van 8.00 – 17.00 uur (op woensdag na 17.00 uur uitsluitend op afspraak) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Het bestemmingsplan is ook in te zien via de gemeentelijke website www.epe.nl, onder ‘Bouwen en Wonen’.


Epe, 14 februari 2012