Bestemmingsplan Unilocatie, Wachtelenbergweg onherroepelijk, Epe

Dit item is verlopen op 28-08-2013.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Epe
Publicatiedatum: 16-07-2013
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat het bestemmingsplan Unilocatie, Wachtelenbergweg onherroepelijk is geworden.

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 29 november 2012 het bestemmingsplan Unilocatie, Wachtelenbergweg ongewijzigd vastgesteld. Dit bestemmingsplan voorziet in de juridisch planologische regeling voor de realisatie van een Unilocatie welke twee basisscholen, twee kinderopvangorganisaties en de buurtvereniging zal huisvesten aan de Wachtelenbergweg te Epe, in combinatie met de opwaardering van de omliggende infrastructuur.

Het raadsbesluit, het ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan en overige stukken hebben met ingang van 12 december 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Tegen de  vaststelling van het bestemmingsplan is beroep ingesteld bij de Raad van State, ook is een verzoek om een voorlopige voorziening te treffen ingediend.

Op 22 mei 2013 heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State het beroep ongegrond verklaard en het verzoek om een voorlopige voorziening te treffen afgewezen. Het bestemmingsplan is daarmee per 22 mei 2013 onherroepelijk geworden.

Het onherroepelijk geworden bestemmingsplan ligt permanent ter inzage op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur, op woensdag na 17.00 uur op afspraak) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe. Het bestemmingsplan is ook in te zien via www.epe.nl, onder ‘Bouwen en Wonen’ en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, vervolgens kunt u het vastgestelde bestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door de plannaam of het adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID intypen: NL.IMRO.0232.EPE012Unilocatie-VBP1 of deze link gebruiken: www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.EPE012Unilocatie-VBP1

De bronbestanden zijn beschikbaar op: http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.EPE012Unilocatie-VBP1

Epe, 16 juli 2013