Bestemmingsplan Wissel Schaveren gedeeltelijk onherroepelijk

Dit item is verlopen op 24-07-2012.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Gemeente Epe
Publicatiedatum: 12-06-2012
Soort bekendmaking: Bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het bestemmingsplan Wissel Schaveren gedeeltelijk onherroepelijk is geworden. De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 12 mei 2011 het bestemmingsplan Wissel Schaveren gewijzigd vastgesteld.

Het bestemmingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling voor de twee kernen Wissel en Schaveren. Het gaat om een actualisatie van het bestemmingsplan, met als doel een beheerregeling neer te leggen voor het plangebied. Er zijn geen grote nieuwe ontwikkelingen opgenomen. Kleinschalige (bouw-) ontwikkelingen blijven, binnen kaders, binnen de beheerregeling wel mogelijk. De beheerregeling die gebruikt wordt voor dit gebied is voor een deel afkomstig uit de bestemmingsplannen zoals die gemaakt zijn voor bebouwde gebieden (Epe, Vaassen, Emst) en voor een deel afkomstig uit het bestemmingsplan Buitengebied.

Het raadsbesluit, het vastgestelde bestemmingsplan (gewijzigd) en overige stukken hebben met ingang van 29 juni 2011 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage gelegen. Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan is beroep ingesteld bij de Raad van State. Op 23 mei 2012 heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State het beroep gedeeltelijk gegrond verklaard. Het bestemmingsplan is daarmee per 23 mei 2012 gedeeltelijk onherroepelijk geworden met uitzondering van het plandeel met de bestemmingen  “Wonen” en “Tuin” dat ziet op het perceel Molenweg 15. Over dit plandeel zal nieuwe besluitvorming moeten plaatsvinden.

Het onherroepelijk geworden bestemmingsplan Wissel Schaveren ligt permanent ter inzage op werkdagen van 08.00 – 12.00 uur, op woensdag van 8.00 – 17.00 uur (op woensdag na 17.00 uur uitsluitend op afspraak) bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis te Epe.

Het bestemmingsplan is ook in te zien via de gemeentelijke website www.epe.nl, onder ‘Bouwen en Wonen’, en via www.ruimtelijkeplannen.nl .

U kunt de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.BG002WisselSchav-VBP1
of deze link gebruiken:
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG002WisselSchav-VBP1

De bronbestanden zijn beschikbaar op:
http://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.BG002WisselSchav-VBP1

Epe, 12 juni 2012